Twee verschillende oorbellen? Máxima durft het aan! | ModekoninginMaxima.nl

2022-07-01 18:44:09 By : Ms. Pansy si

Máxima vindt het heerlijk om qua mode te blijven verrassen. Vaak doet ze dat met hoeden en colliers, maar gisteren koos ze voor een ander alternatief: twee verschillende oorbellen. 

Gisteren droeg ze bij haar zeegroene capejurk van Natan transparante bloemoorbellen. De ene bloem was voorzien van ronde bloemblaadjes, terwijl de andere bloem wat scherpere vormen had. 

Het trucje zien we overigens wel vaker. Kijk maar naar onderstaande foto. Links zit de paarse steen boven, rechts de gele. 

Update: Máxima draagt vanavond opnieuw twee verschillende oorbellen. Rechts lichtgroen, links donkergroen. 

Is het een trucje dat jij ook wel zou willen gebruiken of ga je liever voor symmetrie? 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Super leuk. Dit is helemaal Máxima! Wat knap dat ze aan vrij klassiek oorbellen zoals de transparante bloemen een eigen draai weet te geven. Mooie afwisseling met al het andere moois dat ze in haar collectie heeft.

Er is al enige tijd een trend gaande om twee verschillende oorbellen te dragen, zeker bij de jeugd. Zie ook Annechien bij het NOS journaal. Persoonlijk vind ik alleen de paars-groene combinatie geslaagd, de rest vind ik te ver gezocht. Zoals de verschillende letter-armbanden, de oranje boot (zo ook de naam Alma). Maar wie ben ik.....

Ik krijg het idee dat ze zoveel haast had dat ze per ongeluk twee verkeerde oorbellen in heeft gedaan. Zal wel niet maar ik vind het te gezocht

De paars - gele set is prachtig subtiel verschillend en toch ook in evenwicht.

De “sets” van gisteren en vandaag te ver gezocht, teveel bedacht. . Niet meer doen koningin tenzij U kiest voor een subtiele set, anders lijkt het op een “kunstje”. Ik vind dit meer iets voor 17 jarige meisjes.

Uitermate "grappig" als ik mijn reactie van gister terug lees met de (financiële) kennis van vandaag wat betreft "aanschafkosten" van deze "puber-oorbellen"->

'Ik vind dit meer iets voor een 17-jarige'. :-))))))))

++++ Idd, een zeer goede investering Josine net als (andere) 'kunst'. Neemt niet weg dat de koningin zich moet afvragen of ze deze nieuwe privé juwelen in voor velen in Nederland financieel pittige tijden, nu publiekelijk zo moet gaan dragen. Vandaag zijn de energieprijzen voor huishoudens sky high gestegen.

Maxima leidt ook een privé leven, hetgeen ze samen met het Koninklijk Huis - terecht -graag afschermt, dus momenten genoeg om in eigen kring hiermee te pronken lijkt mij.

De prijs van deze set is absurd hoog en Maxima loopt het risico hiermee de indruk te willen wekken, zich tot de "happy" very rich few van de wereld te willen behoren.

Ik heb geen kritiek op jou Josine, jij bent de boodschapper van dit bericht, maar ik ben geschrokken van dit m.i. proleten-gedrag = dikdoenerij. De koningin/het koningshuis lijkt (wederom) een antenne te ontberen en aan te voelen wat er in de maatschappij leeft. Ik zeg, "zij is een beetje dom, zij is een beetje dom".

Mag deze reactie blijven staan?

Met de paars gouden fantastisch. Met die van Natan: zou ook een foutje kunnen zijn?

Wat goed gezien, Josine! Was mij ook niet opgevallen:) Wel de geel paarse hangers destijds voor het eerst gedragen in 2002. Super leuk! En echt iets voor Maxima:) Vrolijkt mij op:)

Geweldig, en vooral Bij die paars-gele!

Wat leuk, dat je dat ziet!!! Was mij nog niet opgevallen maar wel heel leuk! Zolang ze maar geen twee verschillende kleur schoenen gaat dragen vind ik het geweldig::-)

Creatief bedacht, gewoon erg leuk.

Algunas veces puede quedar muy bien, admiro la audacia de Su Majestad pues dentro de lo posible rompe con la formalidad tan estructurada.

Dat kan best leuk zijn twee verschillende oorbellen maar ik vind hier het verschil te klein om effect te hebben. Als je van de zijkant 1 oorbel ziet zal je waarschijnlijk niet eens in de gaten hebben dat de andere oorbel anders is

Zo'n subtiel verschil vind ik wel leuk, als het maar bij elkaar past. Mijn dochter had pas in haar ene oor een hanger met een maantje en de andere een hanger met sterretje, ook heel leuk.

Jouw dochter is vast geen 50 jaar. Van mij mag ze maar zoals al eerder gezegd vindt ik het te gezocht en ook wat aanstellerig. Ik vind haar een leuke vrouw en houd van haar uitbundigheid maar dit grenst aan kinderachtigheid. Sorry Maxima,☹️

style="display:inline-block;width:300px;height:250px" data-ad-client="ca-pub-1136101683532579" data-ad-slot="9740725324">

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?